Олія шипшини
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Олію шипшини отримують методом пресування з наступною рафінацією насіння шипшини методом екстракції з наступною рафінацією. Культивується шипшина переважно в Марокко та Болгарії.
Виявляється, за старих часів за цією дивовижною рослиною споряджали спеціальні державні експедиції. Цілющі властивості шипшини були відомі ще XVII столітті. Його плоди та олія вважалися дуже дорогими ліками та цінувалися як надзвичайно ефективний лікувальний засіб. Знахарі, травники здавна використовували його у своїх зіллях. Олія шипшини не дарма має титул «короля натуральних олій». Властивості його надзвичайно різноманітні. Воно знімає подразнення шкіри, підвищує її еластичність, нормалізує роботу сальних і потових залоз, дарує обличчю рівний та красивий колір, знімає сліди втоми та стресу.
Властивості: антимікробна, тонізуюча, вітамінізуюча, протизапальна, регенеруюча, пом'якшувальна.
Застосовується:
- для лікувально-профілактичного масажу ;
- для тонізуючого масажу шкіри обличчя
; - для підвищення еластичності шкіри при передчасному старінні та ранніх зморшках, особливо навколо очей і губ
;
численними зморшками шкірою
- при тріщинах сосків у жінок, що годують
- для регенерації шкіри і слизових при опіках, післяопераційних швах, пролежнях, трофічних виразках, екземах, дерматозах (знижує формування келоїдних ран і знімає почервоніння рубців)