Гарбузова олія

Гарбузова олія від компанії Аптека народної медицини "Інфорум" - фото 1
215 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Тип олії
гарбузова
Об'єм
0.25 л
Тип очищення
нерафінована
Віджим
холодний
Упаковка
скляна тара
Походження
натуральна
Термін придатності
730 днів
Производитель
Сельское хозяйство Украины

Опис

иквенна олія медична натуральна

Опис:
Цей засіб відноситься до досить доступним, але це не зменшує його цінності. Гарбузова олія має багатий склад вітамінів, корисних речовин, що надають сприятливий вплив на організм людини, його отримують способом холодного віджиму насіння. За рахунок того, що ця олія приємна на смак, її широко використовують у кулінарії як харчова добавка, для заправки салатів.

Властивості:
У складі даного засобу вітаміни A, C, F, E, B (1, 2, 6), PP, K, флавоноїди, фосфоліпіди, Fe, K, Ca, Zn, а також, що важливо, поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і 6. Завдяки такому широкому набору корисних речовин гарбузове масло вважається одним із кращих загальнозміцнювальних засобів. Воно надає такі дії:

покращує імунну систему, моторику кишківника;
знижує набряки;
це чудовий антиоксидант та антиалерген;
сприяє швидкому загоєнню ран, знімає запалення;
омолоджує;
прискорює жировий та вуглеводний обмін;
благотворно впливає на жіноче та чоловіче здоров'я;
є протиглистовим засобом;
робить шкіру м'якою та приємною на дотик.
Застосування:
Гарбузову олію вживають у їжу при наступних проблемах зі здоров'ям:

гастрити, жовчнокам'яні хвороби, виразки, захворювання органів травної системи;
серцево-судинні хвороби, холецистит, закупорка судин бляшками, підвищений тиск, атеросклероз, аритмія;
бронхіт, кашель, запалення легень, туберкульоз;
проблеми з сечовивідною системою, роботою нирок;
поганий зір, короткозорість, втома очей;
реабілітація після тяжких операцій;
проблеми з чоловічим здоров'ям, хвороби передміхурової залози, еректильні дисфункції;
надмірна вага.
Як приймати гарбузову олію?
Гарбузове масло можна вживати, але його не можна піддавати термічній обробці, так як при високій температурі корисні властивості засобу губляться.

Для лікування різних захворювань масло приймають або за годину до вживання їжі, або через годину-дві після нього. Дозування наступне: одна-дві чайні ложки. Бажано нічим не запивати, але якщо вам неприємний смак гарбузового масла, можна нейтралізувати його апельсиновим соком. Приймати цей засіб рекомендується двічі-тричі на добу.

Олія гарбузового насіння ефективно при печії, однієї чайної ложечки буває достатньо, щоб протягом 5-7 хвилин вона пройшла.

Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів, жовчнокам'яні хвороби.

Олія гарбузові природні ліки здоров'я та краси. Його одержують із насіння гарбуза шляхом складного процесу регенерації в заводських умовах.
Унікальність препарату полягає в тому, що він багатий на вітаміни B1, B2, B6, B12, С, P, PP, F, E, безліч макро-, мікроелементів і кислот - пальмітинової, стеаринової, олеїнової, лінолевої. Містить біологічно активні речовини – каратиноїди, токоферол, фосфоліоїди, флаваноїди.

виробництво ПП "Сільське господарство України"